čtvrtek 10. září 2015

Rabování knihovny (9)

Tak jsem opět byla rabovat a tentokrát jsem si vzala víc než jednu knihu, ale jsou to samé pěkné kousky.






Druhá stříbrná kniha snůJako první tu mám knihu, do které se chci pustit už nějaký ten pátek, takže je na mém seznamu jako první, až se prokoušu Skleněným trůnem.

Liv je v šoku: Secrecy zná její nejtajnější tajemství. Ale odkud? A co před ní Henry skrývá? Co je to za podivnou postavu, která se potuluje a řádí v nekonečných chodbách snového světa? A proč je Livina sestra Mia najednou náměsíčná?

Noční můry, záhadná setkání a divoké pronásledování zrovna nesvědčí dobrému spánku. K tomu se musí Liv vyrovnat se svou nově poskládanou rodinou a intrikánskou babičkou. A faktem, že existují lidé, kteří s ní mají nevyřízené účty. Jak přes den, tak v noci…
Odhalená
A jelikož v knihovně neměli třetí díl Pokrevních pout, využila jsem to k tomu, abych dočetla jinou sérii od R. Mead, u Sukuby mi chybí jen poslední díl, takže jsem si půjčila ten.

Georgina Kincaidová měla celou věčnost na to, aby se naučila rozumět mužům, ale oni ji stále dokážou překvapit. Tak třeba Seth Mortensen, muž, který riskoval duši, aby se mohl stát jejím přítelem.
Georgina to nemá lehké ani v jiných ohledech: její ďábelský nadřízený ji nutí, aby na sebe i nadále brala různé podoby a plnila základní povinnosti sukuby. A teď ji navíc vyslal do Las Vegas, města hříchu! Proč mu tolik záleží na tom, aby Georgina odcestovala ze Seattle - a tím pádem i od Setha?
Pochybnosti už mají i Georginini spojenci. A ona sama? Ví, že patří k nejlepším sukubám, ale pokud by se jí podařilo nalézt způsob, jak se stát normální ženou, ručitě by toho využila. Ať to stojí cokoli. Chce se vyhnout jen jedinému riziku: že by ohrozila muže, pro kterého to všechno podstupuje...

Les rukou a zubůA poslední, co jsem si půjčila je kniha, o které zase vůbec nic nevím, jenom jsem se doslechla, že je dobrá, tak snad nezklame.

Mary žije v uzavřené vesnici. Její svět se řídí prostými zákonitostmi: musí poslouchat pravidla církevního Sesterstva, nesmí se přibližovat k plotu, za kterým - v Lese zubů a rukou - žijí Nezasvěcení,kteří svým kousnutím promění člověka v chodící mrtvolu. Když Sesterstvo rozhodne, že se provdá za muže, kterého jí určili, Mary musí poslechnout, přestože se zamilovala do zraněného Travise.Pak ale Nezasvěcení proniknou do vesnice, a Mary v nastalém zmatku prchá společně s Travisem, svým snoubencem Harrym, kamarádkou Cass i bratrem Jedem a jeho ženou dál do zapovězeného lesa.Touží dostat se k vysněnému oceánu, dál za les a Nezasvěcené, do světa, který tam venku přece musí někde být.

(Zdroj anotací: databazeknih.cz)

Četli jste některou z knih?  

10 komentářů:

  1. Sukubu mám celou doma, ale ještě jsem se nedokopala k tomu, abych ji dočetla (taky mi chybí jen 6. díl). Spíš ale budu muset začít úplně od začátku, protože si ty předchozí už moc nepamatuju :D
    A Les rukou a zubů bych si taky ráda přečetla, tak doufám, že bude recenze, ať vím, co čekat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já čtu tuhle sérii už strašně dlouho, tak snad se mi ji konečně podaří dočíst :D. To já si tak nějak děj pamatuju, ale mám neblahé tušení, že Georgina skončí se Sethem, což já nechci, ale to samé se mi stalo i ve VA.
      Na Les rukou jsem také zvědavá a samozřejmě, že recenze bude :D

      Vymazat
  2. Tak to se ti povedlo ulovit samé parádní kousky :) Sukubu se taky chystám začít číst :) Tak jsem zvědavá na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že VA byla lepší, ale Sukuba také ujde :D

      Vymazat
  3. Samé známe tituly, Sukuba 6. je zaujímavý diel, čítala som ho už dávnejšie, ale stále som sa akosi neodokopala k recenzii :D Každopádne som zvedavá čo povieš na to ako to zakončili :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, dokopávání se k recenzi znám :D Já už úplně vidím, že to skončí jinak, než chci, ale jsem zvědavá :D

      Vymazat
  4. Nic jsem nečetla,ale Les rukou a zubů bych si chtěla také přečíst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně doporučuji Knihu snů od K. Gier, její knihy jsou skvělé :D a to platí i o R. Mead :D

      Vymazat
  5. Samé krásné kousky jsi ulovila, přeji pohodové čtení! :))

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)